049 236 11 11 info@shuttlevoordeel.nl
 
 

Shuttle bus Eindhoven Airport

Een shuttle bus naar Eindhoven Airport is een ideale manier van vervoer wanneer u met een gezelschap reist. Vakantie is natuurlijk altijd leuk wanneer u dat met vrienden kunt vieren. Reizen in gezelschap zorgt ervoor dat de tijd voorbijvliegt en dat u voor u het weet op uw bestemming bent aangekomen.

Zo gaat u met groepen tot 15 personen met de shuttle bus naar Eindhoven Airport

Als u van buiten de regio komt, kunt u natuurlijk de trein pakken en daarna met de bus naar het vliegveld toe. U bent dan vaak wel lang onderweg en het is maar de vraag of er plaats is voor uw hele gezelschap en alle bagage. Met een Airport shuttle bus in Eindhoven hoeft u zich hier geen zorgen over te maken. ShuttleVoordeel is een taxivervoerder die reizigers van en naar de Airport in Eindhoven brengt voor een zeer scherp tarief.

Reserveer direct een bus

Met de shuttle bus van ShuttleVoordeel staat u samen met uw reisgenoten in korte tijd op Eindhoven Airport en hoeft u niet nog lange stukken met uw bagage te sjouwen. Ook als u van buiten de regio komt, kunnen wij u thuis ophalen. En als u terugkomt van vakantie kunnen wij u ook weer met een shuttle bus van Eindhoven Airport naar huis toe brengen. Reserveren kunt u eenvoudig in drie stappen doen via ons online reserveringssysteem. Voor meer informatie over onze tarieven kunt u via (+31) 492 36 11 11 telefonisch contact met ons opnemen.

N

Professioneel

N

Betrouwbaar

N

Voordelig

Contact opnemen

    Neem contact met ons op!

    Of klik hier om uw route te berekenen!