049 236 11 11 info@shuttlevoordeel.nl
 
 

Vliegveld taxi van of naar Eindhoven

Een vliegveld taxi is de meest comfortabele manier om van en naar het vliegveld in Eindhoven te reizen. Wanneer u met het vliegtuig op vakantie gaat of u moet voor uw werk op zakenreis dan heeft u meestal wel het een en ander bij u in de vorm van koffers of tassen. Wij begrijpen dat u zo zorgeloos en comfortabel mogelijk naar het vliegveld wordt gebracht.

Voordelig naar het vliegveld met de taxi in de buurt van Eindhoven

De taxi centrale van ShuttleVoordeel is de meest voordelige taxi van Eindhoven omdat wij alleen ritten verzorgen van en naar de Airport. Daardoor kunnen wij voor deze ritten een zeer scherp tarief bieden. Omdat wij als taxi centrale onze diensten al jaren aanbieden hebben wij de ervaring in huis om u en uw bagage altijd veilig en op tijd voor de deur van Eindhoven Airport af te zetten.

U wilt toch ook onbezorgd reizen met de taxi?

Bij ShuttleVoordeel kunnen wij u op het station van Eindhoven ophalen om u naar het vliegveld te brengen. U kunt er echter ook voor kiezen om u door onze taxi centrale gewoon thuis te laten ophalen en vervolgens recht voor de deur van Eindhoven Airport af te laten zetten. Indien u met meerdere personen reist dan is dat ook geen probleem. Groepen tot 16 personen kunnen wij zonder probleem vervoeren. Als u met de taxi naar het vliegveld in Eindhoven wordt gebracht dan kunt u hiervoor reserveren via ons online reserveringssysteem.

Veilig en comfortabel

Door gebruik te maken van de Airport taxi centrale van ShuttleVoordeel in Eindhoven verzekert u uzelf van een veilige en comfortabele rit. En dat tegen een zeer scherpe prijs! Bovendien kunt u bij ons alle kanten op. Komt u van buiten de gemeente Eindhoven, bel dan met (+31) 492 36 11 11 voor meer informatie over de tarieven.

N

Professioneel

N

Betrouwbaar

N

Voordelig

Contact opnemen

    Neem contact met ons op!

    Of klik hier om uw route te berekenen!