049 236 11 11 info@shuttlevoordeel.nl
 
 

Over ons

Shuttlevoordeel is een uniek concept van Van Helvoort Taxibedrijf, dat met zo’n 120 medewerkers een van de grotere taxibedrijven is uit de buurt van Eindhoven. Het taxibedrijf startte in 1968 als eenmanszaak en groeide stap voor stap uit tot een professioneel vervoerder, dat intussen alle segmenten van het taxivervoer aanbiedt.

Steeds meer klanten van en naar Eindhoven Airport

Shuttlevoordeel komt voort uit de groeiende vraag bij Van Helvoort Taxibedrijf naar een airport service. Die vraag kwam met name vanuit het zakelijke segment. Steeds meer zakelijke klanten vlogen vanaf Eindhoven Airport en zochten een partner die hen in het vervoer van medewerkers en klanten van en naar het vliegveld zou kunnen ontzorgen. Professioneel, betrouwbaar, maar ook: betaalbaar.

De 4 voordelen van Shuttlevoordeel.nl

Inmiddels maakt een groeiende groep klanten gebruik van Shuttlevoordeel.nl. Ondernemers en particulieren. Dat doen zij om verschillende redenen. Dit zijn de belangrijkste vier:

 1. Eenvoudig online reserveren
  Met slechts drie handelingen, bereken je het tarief en bestel je een taxi; op en naar gewenste plaats en tijdstip. Ook bellen kan natuurlijk, 24/7.
 2. Professioneel en betrouwbaar
  Shuttlevoordeel.nl is een initiatief van Van Helvoort Taxibedrijven, dat in 1968 werd opgericht en in en rondom Eindhoven een naam hoog te houden heeft als het gaat om taxivervoer.
 3. Voordelige tarieven
  Vanwege het grote en nog altijd groeiende aantal ritten van en naar Eindhoven Airport, kunnen wij auto’s en mensen volledig vrijmaken op de airport service. Dat scheelt ons in de kosten en ziet u terug in de voordelige tarieven.
 4. Gemakkelijk betalen
  Particuliere klanten kunnen kiezen hoe zij het liefste betalen; zelfs vooraf al via iDeal. Voor zakelijke klanten geldt dat – eenmaal geregistreerd als klant – de complete administratieve verwerking, inclusief de facturering, volledig geautomatiseerd plaatsvindt.
N

Professioneel

N

Betrouwbaar

N

Voordelig

Contact opnemen

  Neem contact met ons op!

  Of klik hier om uw route te berekenen!